Hatay'da elektrik kesintisinin yaşanacağı yerler belli oldu!

Hatay Valiliği yarın için (31 Ocak 2024) Hatay'ın birçok ilçesinde elektrik kesintisi olacağını duyurarak, vatandaşların tedbirli olmasını istedi. İşte Hatay'da elektrik kesintisin yaşanacağı yerler…

Hatay Valiliği yarın için (31 Ocak 2024) Hatay'ın birçok ilçesinde elektrik kesintisi olacağını duyurarak, vatandaşların tedbirli olmasını istedi. İşte Hatay'da elektrik kesintisinin yaşanacağı yerler…

Hatay Valiliği'nin yaptığı duyuruya göre, yarın için Hatay'ın Antakya, Dörtyol, Erzin ve Kırıkhan ilçelerindeki birçok mahallede enerji kesintisinin yaşanacağını duyurdu. Peki Hatay'da elektrik kesintisinin yaşanacağı yerler neresi? İşte Hatay elektrik kesintisi haberinin detayları…

Hatay elektrik kesintisi için valiliğin paylaşımı şu yönde:


Hatay'ın Antakya İlçesi Derince Mahallesi, Paymar Sokaklara 9:00-15:30 saatleri arasında Arıza Kaynaklı çalışma nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay'ın Antakya İlçesi Avsuyu Mahallesi, Apaydın, Bohşin, Bozhöyük, Demirköprü, Madenboyu ve Melekli Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında YG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.


Hatay'ın Dörtyol İlçesi Yeşilköy Mahallesi, Bağlar 1, İnönü, Akdeniz 2 ve E-5 Karayolu Sokaklara 9:30-12:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.


Hatay'ın Dörtyol İlçesi Ocaklı Mahallesi, İkiz, Arıkan, Baytarlar ve Vicdan Sokaklara 13:00-14:30 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.


Hatay'ın Dörtyol İlçesi Yeşil Mahallesi, Kumlu, Değirmen Üstü, 197. ve 192. Sokaklara 15:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.


Hatay'ın Erzin İlçesi Aşağıburnaz, Turunçlu ve Yukarıburnaz Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.


Hatay'ın Kırıkhan İlçesi Ceylanlı Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir.

Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz."

Bakmadan Geçme