Hatay'da elektrikler yine gidecek: Önleminizi alın!

Hatay Valiliği'nin son duyurusuna göre, merkez dahil 6 ilçede 11 Mayıs  Cumartesi günü elektrik kesintisi  yaşanacağı bilgisini paylaştı.

Hatay Valiliği'nin son duyurusuna göre, merkez dahil 6 ilçede 11 Mayıs Cumartesi günü elektrik kesintisi yaşanacağı bilgisini paylaştı.

Hatay Valiliği, il genelinde elektrik kesintisi için duyuru yapmaya devam ediyor. Son olarak yapılan duyuruya göre 11 Mayıs Cumartesi gününde şehrin Altınözü, Antakya, Hassa, Kırıkhan, Samandağı, Yayladağı ilçeleri ve bağlı mahallelerde enerji kesintisinin yaşanacağını duyurdu.


İŞTE ELEKTİRİK KESİNTİSİNİN YAŞANACAĞI YERLER!

Valiliğin duyurusu şu yönde: “Hatay'ın Altınözü İlçesi Boynuyoğun Mahallesi, Kıyıgören, Yarseli, Ziyaret, Keskincik ve Mayadalı Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay'ın Antakya İlçesi Anayazı Mahallesine 9:00-15:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay'ın Antakya İlçesi Bitiren Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay'ın Antakya İlçesi Karlısu Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Arıza Kaynaklı çalışma nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay'ın Hassa İlçesi Dedemli ve Tiyek Mahallelerine 14:30-18:00 saatleri arasında SCADA altyapı çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay'ın Kırıkhan İlçesi Kurtlusoğuksu Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında AG-Hizmet Alım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay'ın Samandağ İlçesi Kuşalanı Mahallesine 9:00-17:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay'ın Yayladağı İlçesi Tutlubahçe Mahallesi, Gül 2, Kappınar ve Mehmet Ağırtaş Sokak, Bezge Mahallesi ve Karaköse Mahallesi, Çandır Mahallesi, Çandır Sokak, Eğerci Mahallesi ve Dusduru Mahallesi,

Gözlekçiler Sokak, Kösrelik Mahallesi, Kösrelik ve Kösrelik 1 Sokak, Olgunlar Mahallesi, Şakşak, Yenice ve Sungur Mahallesi, Sungur, Sungur 2, Sungur 1 ve Sungur 4 Sokak, Sürütme Mahallesi, Köken ve Sürütme Sokak,

Çakı Mahallesi ve Denizgören Mahallesi, Denizgören Sokak, Sebenoba Mahallesi ve Yayıkdamlar Mahallesi, Yayıkdamlar Sokaklara 9:00-16:00 saatleri arasında Arıza Kaynaklı çalışma nedeniyle enerji verilemeyecektir.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme