Hatay'da şok iddia: Ev ve zeytinliklerin tapu kayıtları, TOKİ inşaatı için düşürülüyor!

Hatay'ın Kırıkhan ilçesine bağlı Kurtlusoğuksu mahallesindeki bazı arsalarda yer alan zeytin ağaçlarının jandarma eşliğinde söküldüğü,  ev ve zeytinliklerinin tapu kayıtları, TOKİ inşaatı için düşürüldüğü iddia edildi. Yine iddialara göre, söküm için köylülere hiçbir bildirimin yapılmadığı belirtildi. 

Mücadele Birliği Gazetesi'nden edinilen bilgilere göre, Hatay'ın Kırıkhan ilçesine bağlı Kurtlusoğuksu mahallesindeki bazı arsalardaki zeytin ağaçlarının jandarma eşliğinde söküldüğü, ev ve zeytinliklerinin tapu kayıtları, TOKİ inşaatı için düşürüldüğü iddia edildi. Haberdeki iddialara göre, söküm için mahallelilere hiçbir bilgilendirme yapılamadığı aktarıldı.

HABERDAKİ AÇIKLAMALAR ŞU YÖNDE!

Twitter (X) medya hesabında paylaşım yapan Mücadele Birliği Gazetesi, “Hatay'ın Kurtlusoğuksu Köyünde, hiçbir bildirim yapılmadan köylülerin ev ve zeytinliklerinin tapudan kayıtları, TOKİ inşaatı için düşürüldü.

Şimdi jandarma eşliğinde zeytin ağaçları sökülüyor. Köylüye devlet arazisini işgal ettikleri ve boşaltmaları gerektiği söyleniyor.” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme