Hatay'da yarıda bırakılan altyapı çalışması vatandaşların kabusu oldu!

Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Şekere Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, 15 gün önce başlayan asfaltlama çalışmalarından dolayı boruların patladığını belirtti. Patlayan borulardan dolayı birçok noktada su baskınlarının olduğunu söyleyen vatandaşlar, yetkililerden çalışma yapılmasını istedi. 

Hatay'da yarıda bırakılan altyapı çalışmaları, vatandaşların baş belası oldu. Belen ilçesine bağlı Şekere Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, 15 gün önce sokaklarda asfaltlama gerekçesiyle her yerin kazıldığı ve kazı nedeniyle su borularının patladığını ifade etti. Patlayan su borularıyla birlikte birçok noktada çamur oluştuğuna dikkat çeken mahalle sakinleri yetkililerden çalışma yapılmasını istedi.


“BİZE YARDIMCI OLUN”

Konuyla ilgili HataySonDakika.com.tr'ye ihbarda bulunan bir vatandaş, "Burası Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Şekere Mahallesi seçimden önce mahallemizin belirli alanlarında asfalt çalışmaları yapılmıştır ama maalesef çoğu sokağa çalışma yapılmadı.

Yapılan şikayetler doğrultusunda 15 gün önce sokaklarımızı asfaltlayacaklarını belirtenler iş makineleri ile sokaklarımızın yollarını kazıyarak bir çok su borusu ve alt yapıları patlattılar. Doğru düzgün yürünmeyen patlayan boru nedeniyle her yer çamur olmaktadır.

Çöp kamyonları sokağımıza giremediği için çöp bidonları ve etrafı çöp dağı oluşturmuştur araçların lastiklerinin bile patladığı bir sokak haline gelmiştir. Lütfen sesimizi duyurarak bize yardımcı olun..." söylemlerinde bulunarak çalışma yapılmasını istedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme