Hatayspor'a kentteki bir otel destek olacak!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, forma sırt sponsorluğu için The Museum Hotel Antakya  ile anlaşamaya vardı. Konu hakkında açıklama yapan, Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, 'Hatayspor kulübü olarak 400 bin Euro karşılığında forma sırt sponsorluğu için özel bir firmayla anlaştık. Hatayspor'a ve memleketimize hayırlı olsun.' dedi.    

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, forma sırt sponsorluğu için The Museum Hotel Antakya ile anlaşamaya vardı. Konu hakkında açıklama yapan, Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu, “Hatayspor kulübü olarak 400 bin Euro karşılığında forma sırt sponsorluğu için özel bir firmayla anlaştık. Hatayspor'a ve memleketimize hayırlı olsun.” dedi.

Geçen yıl zorlu bir lig sürecinden sonra Süper Lig'de kalmayı başaran Hatayspor, maddi anlamda da toparlanmaya çalışıyor. Akdeniz ekibi, kentte faaliyet gösteren bir otel ile forma sırt sponsorluğu için anlaşmaya vardı.

Hatayspor ile otel yetkilikleri ile sözleşme imzalandı. Sözleşme için organize edilen toplantıda açıklama yapan Hatayspor Başkanı Levent Mıstıkoğlu; “Hatayspor kulübü olarak 400 bin Euro karşılığında forma sırt sponsorluğu için özel bir firmayla anlaştık. Hatayspor'a ve memleketimize hayırlı olsun. İnşallah bu yıl takımımızın hak ettiği yerlere geleceğini düşünüyoruz” ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme