Kılıçdaroğlu: Anahtarı teslim edeceğiz, 5 kuruş almayacağız

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği Hatay'da depremzedelere söz verdi: 'Anahtarı teslim edeceğiz, 5 kuruş almayacağız.'

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Hatay'a gitti.

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Hatay'da olduklarını duyurdu. Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Bugün Ekrem başkanımızla Hatay'dayız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Hatay'da Narlıca Mezarlığını ziyaret ederek deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etti, kabirlerine çiçek bıraktı.

Bölgede çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Hatay'da EXPO'da kurulan çadırda açıklamalarda basın açıklaması gerçekleştirdi. Burada yaptığı konuşmada kendi iktidarlarında depremzedeler için yapılacak evlerden para almayacakları sözünü veren Kılıçdaroğlu, ". Eğer bir helalleşme olacaksa, anahtarı teslim edeceksiniz, özür dileyeceksiniz" dedi.

Bakmadan Geçme