TOKİ bu illerde yeni konut projelerine başlayacak! 1.008 konut yapılacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu illerde toplam 1.008 adet uygun fiyatlı konut inşaatına başlıyor. Yatırımlar ve ihale tarihleri hakkında detaylar haberimizde.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde uygun fiyatlı konut projelerine devam ediyor. TOKİ, bu kapsamda Çankırı, Bayburt, Amasya ve Aydın illerinde yeni konut projelerini hayata geçiriyor.

Çankırı'da yer alan bu proje, 475 adet konut ve 8 işyeri ile bir alışveriş merkezini kapsıyor. İhale 8 Ocak günü saat 11.30'da yapılacak ve böylece bölge sakinleri için yeni bir yaşam alanı oluşturulacak.

Bayburt'ta planlanan proje, 79 yeni konut ve 3 ticaret merkezini içeriyor. 15 Ocak'ta saat 11.00'de yapılacak olan ihale ile bölgeye yeni bir canlılık getirilmesi hedefleniyor.

Amasya'daki bu proje, 186 konut ve 4 mağazalı bir alışveriş merkezini barındırıyor. 15 Ocak saat 14.00'te yapılacak ihale ile bölgeye değer katacak.

Aydın'ın Buharkent ilçesinde gerçekleştirilecek olan proje, 268 konut ve 2 mağaza içeren bir kompleks olarak planlanmıştır. İhale, 23 Ocak günü saat 14.30'da başlayacak.

TOKİ'nin yeni konut projeleri hakkında daha fazla bilgi almak ve başvurular için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın veya TOKİ'nin resmi web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme